Bucharest, 28 Academiei street, 1st District, Fl. 9
office@ccibrp.ro

Membrii

Biriș Goran este o societate românească de avocatură de afaceri înființată în 2006 și care are o echipă de peste 45 de avocați și consultanți fiscali, inclusiv zece parteneri, cu un mix de experiență internațională și locală. Practicile și echipa Biriș Goran au fost incluse cu regularitate printre firmele de avocatură de top din România în ghidurile juridice Chambers Europe și European Legal 500.

Echipa Biriș Goran oferă o gamă completă de servicii juridice, cu accent în special pe aspecte de drept societar, fuziuni și achiziții, energie, taxe și fiscalitate, dreptul muncii, drept imobiliar, achiziții sectoriale, dreptul concurenței și litigii. Biriș Goran oferă în mod regulat consultanță unei varietăți mari de companii, de la societăți nou-create sau locale până la multinaționale, în diverse sectoare de activitate, incluzând sectorul energetic, de real estate, al bunurilor de larg consum, bancar și financiar, sau al materialelor de construcție.

Biris Goran SPARL
47 Aviatorilor Boulevard
RO-011853, Bucharest
Tel: +40 21 260 0710
office@birisgoran.ro
www.birisgoran.ro

https://www.pragosa.pt/wp-content/uploads/sites/2/2016/11/logo-5.png

Pragosa România este prezentă pe piața din România din anul 2007, unde activează în calitate de constructor de drumuri, rețele de canalizare și tratare a apelor uzate, de asemenea este producător de materiale de construcții precum agregate, beton și asfalt.

Cu centre de producție localizate în județul Prahova, ne concentrăm activitatea în județele Prahova, Dâmbovița, Ilfov și București.

Avem un portofoliu cuprinzător de clienți publici și privați și experiență în proiecte de anvergură, fiind recunoscuți de stakeholders drept un partener de calitate și încredere.

 

 

 


Porto Gallo

Dancing Lobster
Gold Nutrition

 


Indice Consulting

 


EY Romania

Reconstruction and recovery of Romania through investments – EY Attractiveness Survey Romania

 

 

 


TAP Air Portugal

 


Zonga


Apulum